lunes, 21 de marzo de 2011

Quin fred!

Aquí adjunto el primer vídeo que vaig locutar per aquests informatius... I Déu ni dó quin fred! Al camp dels Pioners d'Hospitalet, interessantíssim equip de futbol americà que et fa aprendre noves tradicions esportives, i et demostra com el periodisme t'obre la visió de les coses. Aquí deixo la peça, valoreu el fred que vam passar en un camp de futbol a ple hivern a les 8 del vespre, i també valoreu a la gran càmera Anna Celma!

martes, 8 de marzo de 2011

Presentar

Votació feta. Sóc presentador. Vaja. Carai. Déu n'hi do. Ara bé, la diversió està assegurada! Segur que amb la Mireia, gran companya, ho deixarem tot a l'alçada d'un campanar! Endavant!

Part II - Edito aquest post per dir que ja s'ha superat el repte de la presentació! Malgrat els nervis inicials i no tenir pronter al principi, una actuació prou digna! Aquí us deixo l'enllaç, per veure'l sencer, ja que l'embed al youtube no va gaire bé!
Salut!

http://www.youtube.com/watch?v=78-1MKWNl4U

Després de la tempesta - és a dir, el magazine -

Ja està. Ja l'hem acabat i ja està fet i emès. Després d'una setmana frenètica, amb certs problemes logístics i treient hores d'aquí i d'allà ja l'hem enllestit. Després d'una setmana amb dies de 26 hores, la cosa ja està. Gràcies a dues presentadores la mar de professionals - i "a cual más guapa" -, i amb peces de gran qualitat i que denoten que alguna cosa hem après, la feina de mesclador - la meva - ha estat francament emocionant i divertida. "Càmera 1" "Punxa Vídeo A!". Divertit, molt divertit. D'aquí poc penjaré els dos vídeos - o els tres, o els quatre, no ho sé ben bé - en els que vaig aparèixer!